Juwelier Jeroen van der Put in Breda, sieraden shoppen naar hartenlust!

076 520 44 66

info@jeroenvanderput.nl

Haagsemarkt 31

4813 BB Breda

Di-Vr: 09.30-18.00 uur

Za: 09.30-17.00 uur

 

Nieuw in onze winkel: sieraden van A. Odenwald

De oudste 'Schmuckmanufaktur' uit Pforzheim. Sinds 1882 worden alle sieraden met grote trots zorgvuldig in eigen huis vervaardigd. De unieke handgemaakte stukken verschillen dan ook in veel opzichten van industrieel geproduceerde goederen. De passie voor excellent vakmanschap, kwaliteit en creativiteit komt al generaties lang tot uiting in de gouden sieraden van A. Odenwald. Sieraden met een uniek en eigen karakter. Sterk en individueel. Vol fantasie en inventiviteit. Zoals de vrouw die het draagt.

 

Content Image

Gearriveerd in one winkel: stylvolle Boxy horloges van Rosefield

Deze collectie is een bijzondere combinatie van modern versus retro en is daarmee ultiem stijlvol aan je pols. We gaan back to the eighties met het vierkante klokje dat voorzien is van een datum-venster. Het leuke is dat je The Boxy kunt combineren met de losse bandjes uit de voorgaande collecties, of met de bijbehorende leren, stalen schakel of mesh strap. Daarmee pas je in een handomdraai je horloge aan per gelegenheid, of dat nu zakelijk, casual of weekend is. Je kunt kiezen uit wel 12 verschillende kleurencombinaties, wat deze collectie de grootste Rosefield horlogecollectie tot nu toe maakt.

 

Content Image

Vanaf oktober in onze collectie: Bull and Hunt leren tassen

Bull staat voor het echte rund- en buffelleder waarvan de tassen gemaakt worden en Hunt voor de jacht naar speciale tassen, met een uniek design. Deze tassen worden naarmate het gebruik alleen maar nog mooier! Lees meer.

 

Content Image

Nu ook losse Milanese Straps leverbaar voor Fromanteel horloges!

De Fromanteel Stainless Steel Milanese Strap ™ is gemaakt van fijn roestvrij staal, is extreem stevig en nauwsluitend om de pols. Door het snelkoppelingssysteem is het natuurlijk mogelijk ook deze fraaie horlogeband om elk Fromanteel-horloge te mixen en matchen.

 

Content Image

Nieuw in onze winkel: Rauschmayer trouwingen

Met ruim 11 collecties is er voor ieder wat wils. Van modern tot multicolor. Bovendien zijn de ringen in verschillende soorten materialen beschikbaar. Lees meer.

 

Content Image

Nieuw in onze winkel: AMS | NYC - ROSEFIELD

ROSEFIELD combineert een ingetogen en minimalistisch Dutch design met de fashionable aesthetics die zo typerend zijn voor New York. Het resultaat is een bijzondere en veelzijdige collectie horloges met een eigentijdse look & feel.

 

Content Image

11 december: Trollbeads Event bij Juwelier Jeroen van der Put

Kom op zondag 11 december tussen 11.00-16.00 u langs in onze winkel. Natuurlijk hebben we weer leuke acties voor je in petto… én is er een demonstratie glaskralen maken in onze winkel. Wij zorgen natuurlijk voor een glaasje gezelligheid.

 

Content Image

11 december: BTB Gratis Polijstactie

5 november: Pimps & Pearls Meet & Greet

Kom op zaterdag 5 november tussen 13.00-16.00 u langs in onze winkel en ontmoet de stylist van Pimp&Pearls. Zij zal je persoonlijk adviseren hoe je je eigen sieraad kunt maken wat helemaal volgens je eigen stijl is. Laat je ook informeren hoe je de gave armbanden en sjaals op diverse manieren kunt dragen. Ook neemt ze diverse lederen tassen mee. En mocht je nu een leuk Pimps & Pearls artikel kunnen vinden, krijg je van ons ook nog eens een klein kadootje. Wij zorgen voor een glaasje gezelligheid en een hapje.

 

Content Image

Internationale Trollbeads-dag 2016

Op zaterdag 2 juli organiseert Trollbeads voor de derde keer de internationale Trollbeads-dag. Dit jaar zal het speciaal in het teken staan van het 40-jarig jubileum! Kom gezellig naar onze winkel, we hebben dan een kleine verrassing voor u.

 

Content Image

Eindexamen cadeaus

Het is altijd spannend. Zouden al die avonden studeren nu eindelijk de vruchten afwerpen? Het is feest als ze horen of ze geslaagd zijn of niet. Of ze nou moeiteloos door het vmbo zijn gewandeld of moeite hadden op het vwo. Dat telefoontje is voor iedereen een opluchting. Er is een mijlpaal bereikt en er is feest.

Een eindexamencadeau vinden vergt voorbereiding. Wij hebben daarom een uitgebreide selectie cadeaus om het slagen te vieren! Komende week gaan we suggesties met jullie delen om je op een idee te brengen of informeer naar onze uitgebreide mogelijkheden.

 

Eindexamens

Nieuwe zomerse collectie Alfex damespols horloges binnen

Alfrex

Nieuwe collectie BTB colliers met hangers in onze winkel

BTB colliers

Zomerse aanbiedingen

Laat deze zomer een prachtige Trollbeads-armband schitteren om jouw pols! Met de aantrekkelijk geprijsde zilveren armband of bangle start je een nieuw sieraad. Het is ook een perfect cadeau voor Moederdag

 

Trollbeads

Stralend de lente in...

Graag nodigen wij u uit voor het gratis laten polijsten en controleren van uw zilver en/of gouden sieraad, maximaal 5 sieraden per klant. Dit aanbod geldt van 6 mei t/m 1 juni. Graag maken wij u erop attent dat onze nieuwe voorjaarscollectie binnen is. Wij ontmoeten u graag in onze NIEUWE winkel!

Heropende winkel

Princenhage heeft er sinds 31 maart 2016 een mooie winkel bij gekregen. Jeroen van der Put is een pandje opgeschoven!! De geheel vernieuwde juwelierszaak van Jeroen en Jolanda van der Put heeft een totaal nieuwe uitstraling, lekker fris en sprankelend van kleur en sfeer. Een uitnodigend geheel, om de collectie sieraden en horloges op het gemak te bekijken en desgewenst te passen.

 

Content Image

Nieuw in ons assortiment

Nieuw in ons assortiment zin de merken Buddha to Buddha, Fossil, LBLS,  Bear design, Tif-Tiffi, Karma, BAM BAM. Wij blijven altijd uitkijken naar nieuwe noviteiten!!

 

Content Image