Atelier

Nieuw ontwerp

Naast sieraden reparatie en restyling vervaardigt goudsmid Jeroen in eigen atelier volledig nieuwe sieraden. Uw ideeën zijn van harte welkom. Neem gerust uw ontwerpschetsen van uw 'nieuwe sieraad' mee of voorbeelden van (oude) sieraden die u mooi vindt. Jeroen toont u verschillende voorbeelden en vertelt wat de technische en praktische mogelijkheden zijn van een nieuw ontwerp. Zodat u er thuis uw gedachten eens over kunt laten gaan.

Uiteraard restylen of – zoals ze dat in België zo mooi zeggen – transformeren we ook bestaande sieraden. Door het weglaten of juist toevoegen van materiaal of stenen op het bestaande sieraad ontstaat vaak een prachtige creatie.

De eerste afspraak is meestal een oriënterend gesprek. Tijdens de volgende afspraak wordt een ontwerp gekozen. Zo komen we samen tot een uniek resultaat. Het materiaal gaat door Jeroens handen en hij kent uw persoonlijke verhaal. Deze ambachtsman werkt met passie aan uw nieuwe sieraad.

Jeroen van der Put ontwerp

Uitwerking schets naar ontwerp.

Jeroen van der Put ontwerp

Uniek collier vervaardigd uit restanten bloedkoraal en oud goud.

Jeroen van der Put ontwerp

Witgouden trouwring met briljanten. Dit was een uitbreiding op een bestaande ring met voor de klant een zeer hoge gevoelswaarde.